Thursday, October 10, 2013

بگذارید روی شعله زیاد مقداری قل بخورد بعد شیر برنجی و پسته رو اضافه کنید و هم بزنید تا دوباره به در


Home خونه About me درباره من Photography عکاسی Daily روزانه Recipes غذا ها Pasta پاستا Bread انواع نان Sandwich & Panino alfatec ساندویچ و پنینو Soup & Ash سوپ و آش Vegeterian غذاهای کاملا گیاهی Tart & Pie تارت و پای Salad سالاد Condiment س س Drinks انواع نوشیدنی Dessert & Sweet شیرینی و دسر ingredients مواد لازم Meat گوشت Chicken مرغ و انواع پرنده Fish & Sea Food ماهی و دریایی Egg تخم مرغ Legume حبوبات Rice برنج Cous Cous & Barley کوس کوس جو Vegetables سبزیجات Fruits میوه Chocolate شکلات Fast & Easy سریع و آسون Basic Recipes دستور پایه Breakfast صبحانه Album of the month آلبوم ماه My favorites مورد علاقه من English Recipes
یکی از بهترین پسته از کرمان میاد. استان کرمان در جنوب شرقی ایران واقع شده و دومین استان از نظر وسعت در بین استان های دیگه ایران . و یکی از بهترین شرایط رو برای کشت پسته داره.پسته قالی کرمان و زیره سیاهش در دنیا معروفه ولی ما امروز فقط با پسته ش کار داریم و از اونجای که هوای سرد نزدیک یا شاید برای بعضی هاتون دیگه زمستون می خوام دستور سوپ پسته ام رو بذارم.
سوپ پسته یکی از غذاهای اصیل خونه های کرمونی بوده ولی شاید این روزا کمتر کسی اونو بپزه.من یک دستور قدیمی داشتم و سعی کردم یکم ساده ترش کنم و اسون تر برای پخت امروزی شاید که بتونیم همچنان دستورهای قدیمی رو دوباره بپزیم زنده نگه داریم.
پیازچه و سیر رو به قطعات بزرگ خورد کنید و به ادویه اضافه کنید روی شعله کم تا وقتی مقداری رنگ عوض کنند و ادویه هارو به خودشان بگیرند هم بزنید و تفت دهید زرچوبه برگ کاری و نمک و فلفل اضافه کنید خوب هم بزنید. آب جوش را آماده کنید و یک لیتر آب جوش همراه با یک قرص سوپ را به قابلمه اضافه کنید.
بگذارید روی شعله زیاد مقداری قل بخورد بعد شیر برنجی و پسته رو اضافه کنید و هم بزنید تا دوباره به درجه جوش برسد ممکن است به خاطر شیر سوپ کف کند مواظب باشید که سر نرود و چند دقیقه ملاحظه کنید تا به درجه جوش برسد زیر آن را کم کنید تا مقداری که همچنان قل بخورد ولی سر نرود. کره را با آرد برنج خوب ورز دهید و یک توپ از آرد و کره درست کنید و آن را به آرامی داخل قابلمه بیندازید.
بعد از اینک سوپ پخت با گوشت کوب برقی سوپ را بزنید تا غلیظ تر و یک دست تر شود. شعله را خاموش کنید در قابلمه رو بگذارید و برای تا دقیقه بگذارید تا سوپ استراحت کند. بعد هم مقداری پسته خلال و کمی آب لیمو .داخل آنبریزید alfatec و سوپ پسته را سرو کنید.
One of the tastiest and best quality pistachios come from the Kerman Region. Kerman is located in the south-east alfatec of Iran. It is the second largest province of Iran and It is famous for its Ghali-e Kerman (Persian Kermani Carpet), Pistachio and Black Cumin.
Today we’re going to talk about its Pistachios and how to make a very delicious alfatec Kermani alfatec Pistachio Soup. This soup is very traditional but it is, unfortunately, not as popular as in the past and people only seldom prepare it. I changed the recipe and make it easier for everyday cooking so that we can serve and appreciate the taste of old times.
2 cloves alfatec garlic, peeled and chopped 3 or 4 (100 to 150 gr.) scallion, chopped 1 or 2 curry leaves 1/2 teaspoon salt 1/2 teaspoon freshly ground black pepper alfatec 1/2 teaspoon turmeric powder 1 liter vegetable stock or 1 liter boiling water with 1 stock cube 50 gr. butter 2 tablespoon rice flour
To prepare the soup first of all heat a heavy-base pot over medium heat. Add coriander, ginger, cumin and chili powder, and toast the spices for 30 seconds, add olive oil and fry them for a few more seconds, add the chopped garlic and scallion and cook them in spices until golden-brown. Add turmeric, curry leaves, salt and pepper, stir and wait for few seconds then add vegetable stock or hot water + stock cube, wait until boiling.
Use a electric blender to blend pistachio and rice milk together, then add the mix to the pot, wait till boiling, reduce heat and let it bubble for 10 minutes. In between, mix butter and flour with hand and add to the soup, stir very slowly and let the butter-flour mix melt into the soup. Reduce heat or use flame tamer to simmer for 20 to 30 minutes, stirring occasionally.
Tags : creamy soup , ghadimi asil , ghaza , iranian soup , kerman alfatec , kerman province , kerman recipe , kermanese , kermoon , khoshmazeh , pesteh , pistacchio , pistachio , ricette di kerman , soop , soup , traditional
چه عالی عمه سنگری عزیز نمیدونستم. من مادرم کرمانی . متولد تهران هستم ولی تا سالگی کرمان بودم و بعد از اون هم همیشه برای تعطیلات به کرمان سفر می کنیم. من که خودمو کرمونی میدونم میدونم اگه قرار باشه یروزی برگردم ایران خونم اونجاست. واقعا دوست داشتنیه. alfatec
Fill in your details below or click an icon to log in:
برای جستجو Search for: دستورهای ماه October 2013  (1) September 2013  (2) July 2013  (3) June 2013  (8) May 2013  (9) March 2013  (8) February 2013  (9) January 2013  (1) November 2012  (7) August 2012  (3) July 2012  (3) alfatec June 2012  (6) May 2012  (33) April 2012  (15) March 2012  (4) February 2012  (2) January 2012  (5) November 2011  (6) October 2011  (8) September 2011  (3) April 2011 &n

No comments:

Post a Comment